RCH 356

Τα οχήματα παράγονται εξ’ ολοκλήρου από την εταιρία RCH.

Εξερευνήστε μια εταιρεία που έχει εδώ και χρόνια ειδικεύεται σε πλήρη κλίμακα αντίγραφα του θρυλικού 356.

Τα αυτοκίνητά μας διακρίνονται για την παραδοσιακή χειροτεχνία και τα καλύτερα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή, σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές.

Χτίσαμε ένα αντίγραφο της θρυλικής 356.

Τα ποιοτικά αποτελέσματα της δουλειάς μας και η αξιοπιστία των προϊόντων μας είναι τα δομικά στοιχεία επί των οποίων βασίζεται η επιτυχία μας και θεωρούμε τους ισχυρισμούς αυτούς ως μη διαπραγματεύσιμους.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι τα οχήματα μας replica κατασκευάζονται στην Ελλάδα, χωρίς τη χρήση κιτ από το εξωτερικό - από την αρχή μέχρι και την ολοκλήρωση τους.

Το fiberglass που χρησιμοποιούμε στα μοντέλα μας έχει πιστοποίηση ISO και TUV και βασίζεται σε δικά μας καλούπια ενώ παράλληλα είναι και αντιπυρικό.

Κονταίνουμε το σασί των replicas σύμφωνα με τις προδιαγραφές της VW ώστε να προσομοιάζει πλήρως με αυτό μιας γνήσιας 356.

Για τα μοντέλα μας χρησιμοποιούμε μόνο καινούργια μέρη.

Τα διαθέσιμα μοντέλα είναι η 356 , 356 Special Edition , 356 Special Edition Wide body, 356 Wide body, 550, και μπορούμε να τα παραδώσουμε διεθνώς.

Σημαντικό!

Τα αμαξώματά μας ενισχύονται με ένα χαλύβδινο υποπλαίσιο πάνω στο οποίο βιδώνονται  με 24 βίδες σε αντίθεση με μόλις μόνο 6 βίδες που χρησιμοποιούν άλλοι κατασκευαστές παρέχοντας έτσι στα αυτοκίνητά μας μεγαλύτερη σταθερότητα χωρίς περιορισμούς χώρου στο χώρο των ποδιών και χωρίς διείσδυση νερού στο χώρο των επιβατών.

Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα μετακίνησης κατά 12 cm  προς τα πίσω του επιλογέα ταχυτήτων ώστε να μπορείτε να αλλάζετε ταχύτητες με ασφάλεια και άνεση χωρίς να χρειάζεται να λυγίζετε προς τα εμπρός, όπως σε άλλα αυτού του τύπου.

Κατασκευάζουμε τις θέσεις του καθίσματος σύμφωνα με τις επιθυμίες σας σε μεγέθη L - XL και XXL.

Τοποθετούμε νέα σχεδιασμένη ηλεκτρική καλωδίωση με διάγραμμα κυκλώματος  γερμανικής εταιρείας η οποία διαθέτει 12 θέσεις ασφαλειών έναντι 7 που χρησιμοποιούν άλλοι κατασκευαστές έτσι ώστε όλα τα επιμέρους ηλεκτρικά κυκλώματα του οχήματος να είναι καλά ασφαλισμένα.

Στα αυτοκίνητά μας δεν θα βρείτε ξύλινα χωρίσματα στο χώρο του κινητήρα ή τμήματα κολλημένα με κόλλα σιλικόνης.

Οι εμπρόσθιες και οπίσθιες βάσεις των καπό είναι από αλουμίνιο κομμένο με λέιζερ.

Εμπρός και πίσω στηρίγματα κουκούλα είναι κομμένα με λέιζερ από αλουμίνιο.

Το πακέτο των φώτων είναι εγκεκριμένο από την ΕΕ και τη γερμανική TUV.

Αμάξωμα
Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα πράγμα το οποίο εμποδίζει την εμφάνιση σκουριάς και είναι συνδεδεμένο με το εσωτερικό πρόσθετο υποπλαίσιο του αμαξώματος για μεγαλύτερη σταθερότητα και ακαμψία.

Κινητήρας
Οι κινητήρες που χρησιμοποιούνται είναι ανακατασκευής με 100% καινούργια ανταλλακτικά. Λειτουργούν με αμόλυβδη βενζίνη ενώ υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης τελείως καινούργιων κινητήρων κατά παραγγελία.

Σασμάν-Διαφορικό
Είναι τετρατάχυτο επισκευασμένο με δυνατότητα τοποθέτησης καινούργιου κατόπιν παραγγελίας.

Εμπρόσθια ανάρτηση
Τοποθετείτε καινούργιος εμπρόσθιος άξονας VW με καινούργια αμορτισέρ αερίου, ατέρμονα, αμορτισέρ συστήματος διεύθυνσης και δισκόφρενα. 
Στις εκδόσεις Elegance, Sport και Special Edition τοποθετείτε καινούργιος εμπρόσθιος άξονας VW ρυθμιζόμενος ως προς το ύψος.

Άλλα καινούργια ανταλλακτικά που τοποθετούμε στα αυτοκίνητα μας περιλαμβάνουν:
Εμπρόσθια και οπίσθια φώτα, αντλία φρένων, οπίσθια ταμπουρόφρενα, συρματόσχοινα χειρόφρενου, μαρκούτσια φρένων, μεταλλικές σωληνώσεις φρένων, οπίσθια κυλινδράκια φρένων, μπαλάκια, ακρόμπαρα, ατέρμονα, ρουλεμάν τροχών, αντιστρεπτικές ράβδους, ηλεκτρικό κύκλωμα, εξωτερικούς καθρέφτες, replica όργανα 356, προστατευτικά κάγκελα προφυλακτήρων, αμορτισέρ καπό, πλαϊνά διακοσμητικά χρώμια κ.α.  

Σασί
Στο σασί του αυτοκινήτου δότη γίνεται αμμοβολή, καθαρίζεται χημικά, κονταίνει στα πρότυπα μιας γνήσιας 356, ασταρώνεται και βάφεται και τοποθετούνται καινούργια πατώματα καθώς και μονωτικά υλικά. Όλα τα χημικά που χρησιμοποιούνται ανήκουν σε πιστοποιημένες εταιρίες όπως η  Würth, Mike Sanders, Berner, κλπ.

Όλα τα VW ανταλλακτικά σκαραβαίου που χρησιμοποιούνται είναι καινούργια με εγγύηση.

Όλα τα 356 & 550 replica ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται είναι καινούργια με εγγύηση.

Τα αυτοκίνητά μας είναι χειροποίητα και ως εκ τούτου καμία σύγκριση δεν μπορεί να γίνει με συμβατικά αυτοκίνητα παραγωγής. Για το λόγω αυτό διατηρούν πάντα πολύ καλή αξία μεταπώλησης σε σχέση με τα συμβατικά οχήματα. 

Εξωτερικός χρωματισμός
Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δέκα επιλογές χρωμάτων σύμφωνα με το πίνακα χρωματολογίου.

Εσωτερικό
Στο εσωτερικό τοποθετούμε επένδυση στο ταμπλό και τρία όργανα αντίγραφα της 356, γνήσιο εσωτερικό καθρέφτη, Nardi ξύλινο σπορ τιμόνι, ταπετσαρία δερματίνης, δέρματος ή alcantara (ανάλογα με το μοντέλο), μοκέτα στον οπίσθιο χώρο αποσκευών πίσω από το οπίσθιο κάθισμα, πατάκια και ζώνες 2 σημείων. Στον εμπρόσθιο χώρο αποσκευών τοποθετούνται η μπαταρία, το δοχείο νερού των υαλοκαθαριστήρων και η ασφαλειοθήκη όπως και στις γνήσιες 356.

Οροφή
Η οροφή είναι υφασμάτινη, αδιάβροχη και διαθέτει ρυθμιζόμενο ως προς το ύψος πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι.

 

  • RCH 356 Classic
  • RCH 356 Elegance
  • RCH 356 Sport
Customize Your RCH